Green Motion Car and Van Rental Toimipisteet Yritysasiakkuus Ota yhteyttä Varaa Nyt

Tietoa meistä

Ympäristökäytäntömme

Kanta-asiakasohjelma

Vihreä Hopea Kulta VIP

Monituotteemme

Basic Plus+ Premium Premium+

Toimipisteemme

Blogi

News

Blogi

Autonvuokraus Helsinki hinta

Autonvuokraus Helsinki hinta



Kuinka paljon autonvuokraus Helsingissä maksaa? Tätä kysymystä pohtii moni, joka saapuu Helsinkiin lomalle tai muuten vain tarvitsee vuokra-autoa Helsingissä.

Kokosimme tähän artikkeliin tietoa autonvuokrauksen hinnoista Helsingissä. Lisäksi kerromme, miksi kannattaa vuokrata auto Helsingissä sekä annamme säästövinkkejä autonvuokraukseen.

Lue artikkeli, vuokraa meiltä helposti ja nopeasti auto ja tule tutustumaan kunnolla Suomen pääkaupunkiin Helsinkiin sekä sen kiinnostaviin lähikohteisiin!

Suunnitellessasi matkaa Helsinkiin tai ylipäätään liikkumista Helsingissä, auton vuokraaminen on loistava vaihtoehto. Vaikka Helsingissä ja sen lähipaikkakunnilla on suhteellisen hyvä julkisen liikenteen tarjonta, rajoittaa niillä kulkeminen kuitenkin liikkumistasi. Et voi liikkua täysin oman aikataulusi mukaan tai muuttaa suunnitelmia yllättäen. Liikkuminen etenkin poikkisuunnassa (idästä länteen tai lännestä itään) on hidasta ja hankalaa. Mitä kauemmas haluat ydinkeskustasta, sitä haastavampaa se on julkisella liikenteellä. Julkisella liikenteellä liikkuminen on myös aika kallista satunnaisille käyttäjille.

Siksi kannattaakin harkita auton vuokraamista Helsingissä.