Green Motion Car and Van Rental Toimipisteet Contactless COVID-19 Yritysasiakkuus Franchise Ota yhteyttä Varaa Nyt

Tietoa meistä

Ympäristökäytäntömme

Kanta-asiakasohjelma

Vihreä Hopea Kulta VIP

Uutiset

Monituotteemme

Basic Plus+ Premium Premium+

Kontaktiton autonvuokraus

Green Motionin suoraan autoon Drive & Go -palvelun avulla voit ohittaa perinteisten henkilö- ja pakettiautovuokraamojen kipupisteet ja nauttia täydellisestä vuokra-kokemuksesta ilman tarpeetonta ihmisten välistä vuorovaikutusta - todellinen kontaktiton autonvuokraus.

FI Green Motion Car Rental Contactless White Shirt 767x767

Mikä on kontaktiton autonvuokraus?

Green Motionin kontaktiton autonvuokraus on kontaktiton ja turvallinen tapa vuokrata auto. Kontaktittoman autonvuokrauksen avulla voit ohittaa jonot ja noutaa autosi, kun olet valmis. Sovellus antaa sinulle digitaalisen avaimesi 15 minuuttia ennen vuokrauksen alkamista.

  • 100% kontaktiton autonvuokraus
  • Ei ylimääräisiä tai kuukausimaksuja
  • Ohita jonot
  • Saatavilla 24/7
  • Vähäpäästöiset autot
  • Käytä älypuhelinta avaimesi
  • Tarkasta auto ja matkasi voi alkaa
  • Premium autot
FI Green Motion Car Rental Contactless Website Booking 767x767

Miksi varata Green Motionilla?

Globaalin COVID-19-kriisin alusta lähtien olemme johtaneet markkinoitamme COVID-19 Shield Customer & Staff Safety -ohjelmalla. Kontaktiton autonvuokraus antaa sinulle ylimääräisen turvallisuustason poistamalla ihmiskontaktin.

Olemme investoineet alan johtavaan tekniikkaan varmistaaksemme, että sinulla on mahdollisimman sujuva kokemus, kun päätät vuokrata kontaktittomasti. Hallitset koko prosessia sovelluksemme kautta, mukaan lukien asiakirjojen kirjaaminen ja varauksen vahvistaminen, siihen asti että noudat vuokra-autosi ja käytät puhelintasi avaimena. Tämän jälkeen voit kirjata kaikki vahingot, mittarilukeman ja polttoainetason, kaikki sovelluksen sisällä.

Valitsemalla kontaktittoman vuokrauksen voit myös noutaa auton toimistoaikojen ulkopuolella ilman ylimääräisiä kuluja tai odotusaikoja. Se on helppo varata, ja se näkyy ylimpänä vaihtoehtona paikoissa, joissa se on käytettävissä.

Liity meihin kokeilemalla autonvuokrauksen tulevaisuutta ja kokeile kontaktitonta vuokrausta jo tänään.

Green Motion on ensimmäinen vuokraamo maailmassa, joka tarjoaa todella kontaktittoman vuokrauspalvelun.

Kun ajoneuvoa käytetään normaalilla avaimella, Käytä käynnistykseen ajoneuvossa olevaa avainta. Drive & Go on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa ja jota ylläpitää Green Motion Limited. Straight to Car ja contactless car rental ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka omistaa ja lisensoi Move Mee Limited.