Green Motion Car and Van Rental Toimipisteet COVID-19 Yritysasiakkuus Franchise Ota yhteyttä Varaa Nyt

Tietoa meistä

Ympäristökäytäntömme

Kanta-asiakasohjelma

Vihreä Hopea Kulta VIP

Uutiset

Monituotteemme

Basic Plus+ Premium Premium+

Toimipisteemme

COVID-19 -Päivitys

Green Motion auto- ja pakettiautovuokrausverkosto on edelleen avoin ja valmis tukemaan henkilökohtaisia ​​vuokraus tarpeitasi COVID-19-maailmanlaajuisen kriisin aikana. Arvostettujen asiakkaidemme tueksi olimme ensimmäisiä yrityksiä, jotka ottivat käyttöön joukon uusia protokollia parantaakseen edelleen asiakkaiden ja tietysti henkilökuntamme turvallisuutta kaikissa toimipisteissämme ympäri maailmaa. Vaikka me kaikki teemme kollektiivista osaa COVID-19: n leviämisen vähentämisessä ja omien kansallisten terveyspalveluiden ja etulinjan työntekijöiden tukemisessa, jokainen Green Motion -sijaintipaikka mukautuu vastaamaan henkilöstön ja asiakassuojaprotokollia. Kaikille henkilökunnalle on annettu ja heidän on käytettävä sopivia kasvonaamioita ja käsineitä.

Covid-19

Lisäsimme auton puhdistusta ja desinfiointia

Sen lisäksi, että käymme läpi tavanomaisen siivousprosessin, varmistamme, että jokainen ajoneuvo desinfioidaan jokaisen vuokrauksen lopussa. Tiimi on koulutettu keskittymään erityisesti tärkeimpiin kosketuspisteisiin käyttämällä ajoneuvossa olevaa 20 pisteen ajoneuvon puhdistusluetteloa, mukaan lukien ohjauspyörä, vaihteiden hallintalaitteet, käsijarru ja muut auton sisätilojen osat, jotka ovat säännöllisesti kosketuksissa käsiimme. Nämä desinfioidaan suositellulla desinfiointiaineella, mikä on myös linjassa käytäntömme kanssa käyttää kemikaaleja, jotka eivät vahingoita ympäristöä.

Henkilösuojaimet

Olemme toimittaneet koko henkilökunnalle henkilösuojaimet, mukaan lukien kasvonaamarit, kasvosuojat, käsineet ja suojalasit, ja kaikissa toimistoissamme on suojaavat työtasot, jotka auttavat lisäämään ylimääräisen suojakerroksen sinun ja tiimin välille.

Olemme myös koonneet opasteet kaikkiin paikkoihin, mukaan lukien sosiaalisen etäisyyden lattiatarrat, jotka auttavat sinua ja muita asiakkaitamme pitämään turvallisen etäisyyden jonossa. Kuten aina, suosittelemme myös käyttämään kierrätysvyöhykkeitämme ja hävittämään kaikki roskat välittömästi tarkoituksen mukaisiin roskakoreihin.

Käsien puhdistus ja puhdistaminen

Olemme koonneet opasjulisteita, jotka näet toimipaikoissamme, mukaan lukien parhaat käsinpesutekniikat ja kuinka voit olla tietoinen kosketustasi. Jokainen puhtaanapito-annostelija on automaattinen kosketustarpeen minimoimiseksi, ja se on valmistettu jauhemaalatusta miedosta teräksestä, mikä tarkoittaa, että ne ovat hygieenisiä ja tiimimme on helppo puhdistaa.

Pystyt myös hyödyntämään tiskialustaa ja vapaasti seisovia puhdistusasemia, ja toimipisteillämme on myös antibakteerisia pyyhkeitä käytettäväksi, kun käytät digitaalisen allekirjoituksen tyynyjä tai PDQ: ita.

Entä jos minun on mentävä karanteeniin?

Jos joudut menemään karanteeniin ennen vuokrauksen päättymistä, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian ottamalla yhteyttä toimipisteeseen myöhäisten palautusmaksujen välttämiseksi. He saattavat pystyä noutamaan auton sinulta tai jatkamaan vuokrausta, jotta perheenjäsen voi palauttaa ajoneuvon myöhemmin.

Etsi kilpi-kuvakkeemme

Kun otamme uuden protokollan käyttöön, lisäämme tunnisteen jokaiseen paikkaan, jossa asiakkaan ja henkilökunnan turvallisuusmenettelyt ovat käytössä, joten etsi kilpikuvaketta. Kilpi-kuvake vahvistaa sitoutumisemme:

  • Rajoittamalla ihmisten määrää toimipisteessä
  • Säännöllinen puhdistaminen, kiinnittäen erityistä huomiota kosketuspisteisiin, kuten ovenkahvat, kaiteet jne.
  • Tarjolla lattiamerkintöjä, jotta asiakkaat voivat ylläpitää sosiaalista etäisyyttä
  • Henkilöstön ja asiakassuojusten asentaminen
  • Käsipuhdistaja ja antibakteeriset pyyhkeet ovat saatavilla tiskiltä
  • Henkilökunta, joka käyttää henkilökohtaisia ​​suojavarusteita, mukaan lukien naamarit ja käsineet
  • Kaikki ajoneuvot on täysin puhdistettuja käyttämällä suositeltuja antibakteerisia ja puhdistustuotteita, jotka ovat ympäristön kannalta turvallisia

Haluamme tässä yhteydessä kiittää kaikkia asiakkaitamme ympäri maailmaa, jotka ovat valinneet Green Motion Car & Van Rentalin henkilökohtaisen suojaavan kuljetuksen (PPT) tarjoamiseksi. Jos tarvitset lisätietoja, apua tai neuvoja auton tai pakettiauton vuokraamisesta Green Motionilta COVID-19-pandemian aikana, ota yhteyttä.