Green Motion Car and Van Rental Toimipisteet COVID-19 Yritysasiakkuus Franchise Ota yhteyttä Varaa Nyt

Tietoa meistä

Ympäristökäytäntömme

Kanta-asiakasohjelma

Vihreä Hopea Kulta VIP

Uutiset

Monituotteemme

Basic Plus+ Premium Premium+

Toimipisteemme

Liity maailman johtavaan autovuokraamoon

Iso-Britanniassa vuonna 2007 perustettu Green Motion on ainoa sataprosenttisesti franchise-autovuokraamo Isossa-Britanniassa, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa tukea ja todistetun liiketoimintamallin. Ilmoitus siitä, että kaikki Yhdistyneen kuningaskunnan autot ovat sähköisiä vuoteen 2040 mennessä, on ihanteellinen aika osallistua ympäristöystävällisiin ajoneuvovuokraamoihin. Olemme luoneet järjestelmän, joka toimittaa tuotteet, toimitilat ja palvelut, jotta dynaamiset ja yrittäjähenkiset liike-elämän ammattilaiset voivat kukoistaa.

Green Motion on tunnustettu maailman johtavaksi tuotemerkiksi alhaisempien CO2-autojen ja pakettiautojen vuokrauksessa. Meillä on yli 400 toimipistettä yli 47 maassa ympäri maailmaa, joten voit luottaa siihen, että liityt eteenpäin ajavaan ja vakiintuneeseen yritykseen. Lue lisää eduista, jotka liittyvät autonvuokrauksen omistamiseen ja toimintaan Green Motionilla.

FI Green Motion Car Rental CEO Richard Lowden 767x767
Richard Lowden, Founder & CEO

Vuonna 2005 Green Motion -autovuokraamon perustaja ja puheenjohtaja Richard Lowden reagoi maailmanlaajuiseen tarpeeseen ryhtyä todellisiin ja myönteisiin toimiin osallistuakseen ilmastonmuutoksen vaikutusten vähentämiseen ja ryhtyi luomaan nykymaailman ensimmäistä ajoneuvovuokrausta ympäristöystävällisempi yritys.

Organisaation käsite oli hyvin yksinkertainen - antaa asiakkailleen sekä vapaa-ajan / vähittäiskaupan että liike-elämän asiakkaille mahdollisuus ja mahdollisuus vuokrata vihreämpiä ajoneuvoja, mikä vähentää heidän hiilidioksidipäästöjään ja hyötyä samalla suuremmasta ja paremmasta polttoainetaloudesta. Green Motionia kehittäessään hän tunnisti todellisen markkinaraon ajoneuvojen vuokraus- ja vuokra-auto markkinoilla tarjoamaan vihreämmän vaihtoehdon asiakkaille.

"Green Motion on nyt yksi alan vahvimmista ja innovatiivisimmista tuotemerkeistä. Green Motion -perheen jäsenenä voit hyötyä vertaansa vailla olevasta tuesta ja koulutuksesta, ainutlaatuisesta tuotemerkin identiteetistä ja alan johtavasta tekniikasta, mikä varmistaa, että yrityksesi on eturintamassa liikkuvuuden uudella aikakaudella. " - Richard Lowden

Olemme luoneet aidon USP: n globaaleilla vuokramarkkinoilla ja olemme jo vakiinnuttaneet asemamme ympäristöystävällisten ajoneuvovuokraamojen edelläkävijänä ja markkinajohtajana. Liiketoimintastrategiamme tukemiseksi olemme kehittäneet ainutlaatuisen ja dynaamisen brändi-identiteetin, joka on asettanut meidät maailman parhaiden autovuokraamojen joukkoon. Olemme jatkuvasti saaneet kunnianosoituksia, jotka edesauttavat ja ansaitsevat ainutlaatuisen asemamme markkinoilla ja saavutuksemme ympäristön edistämisessä ajoneuvovuokrauksessa, kun olemme ensimmäiset aloittaneet autonvuokrausyrityksen vihreällä / ympäristöalustalla. Green Motionin franchising-edunsaajana olet aidosti osa palkittua tuotemerkkiä.