Green Motion Car and Van Rental Toimipisteet Contactless COVID-19 Yritysasiakkuus Franchise Ota yhteyttä Varaa Nyt

Tietoa meistä

Ympäristökäytäntömme

Kanta-asiakasohjelma

Vihreä Hopea Kulta VIP

Uutiset

Monituotteemme

Basic Plus+ Premium Premium+

Kuinka löydät meidät

Kemi-Tornion lentoasema toimii "meet & greet" perjiaatteella

Henkilökuntamme odottaa teitä lentoaseman INFO tiskin edessä sovittuna noutoajankohtana.

Jos saavutte aikaisemmin tai myöhemmin sovitusta ajankohdasta otathan meihin yhteyttä

Puhelin: 020 1213 520

Location Map

Ota meihin yhteyttä

Osoite

Lentokentantie 75
Lautiosaari
94500

Hae ohjeita

020 1213 520

reservations@greenmotion.fi

Avoinna

Maanantai 6.00 - 23.00
Tiistai 6.00 - 23.00
Keskiviikko 6.00 - 23.00
Torstai 6.00 - 23.00
Perjantai 6.00 - 23.00
Lauantai 6.00 - 23.00
Sunnuntai 6.00 - 23.00

Vinkkejä auton vuokraamiseen paikassa Kemi-Tornio Lentoasema

Ennen vuokrausta
Valitse viisaasti. Vuonna 2019 otimme käyttöön monituotepaketin, jonka avulla voit valita auton tarpeidesi mukaan ja nähdä helposti lopullisen hinnan. Autovuokrausvakuutus voi olla hankala ymmärtää, eikä se useinkaan vastaa odotuksiasi. Varaamalla suoraan meiltä saat oikean vakuutuksen vuokraustasi varten.

Kun noudat ajoneuvoasi
Suunnittele ennakkoon. Suosittelemme reitin suunnittelua ennen lähtöä, varsinkin kun vuokraat auton lentokentältä. Oletko varma missä tapaat virkailijan tai missä vuokraustiski sijaitsee? Vahvistussähköpostissasi on vuokraamon yhteystiedot, joten suosittelemme, että tallennat numeromme puhelimeesi etukäteen.

Pidä oikeat asiakirjat valmiina. Yritämme pitää lähtöselvitysprosessin mahdollisimman kivuttomana, mutta joudumme käsittelemään tiettyjä tietoja oikeudellisista syistä, jotta niiden valmistaminen etukäteen voi auttaa nopeuttamaan prosessia. Varmista, että varaustiedot ovat valmiina, sekä ajokortti ja voimassa oleva luottokortti.

Suorita ajoneuvotarkastus ennen autolla liikkeelle lähtöä ja otat huomioon kaikki olemassa olevat vauriot kiinnittäen erityistä huomiota viiteen vahinkopisteeseen. Jos löydät vaurioita joita ei ole listattu vaurioseurantaan, ilmoita asiasta sinua palvelleelle virkailijalle tai laita sähköpostia reservations@greenmotion.fi Jos et ilmoita tästä, saatat olla vastuussa näistä vahingoista, kun palautat ajoneuvon. Olemme koonneet kätevän ajoneuvotarkastusvideon, jonka avulla voit tarkistaa kaiken perusteellisesti.

Vuokrauksen aikana
Valitettavasti saatat olla vastuussa vuokralla olevalle ajoneuvolle aiheutuneista vahingoista, tämä vaihtelee valitsemasi tuotteen mukaan. Suuri osa vahingoista tapahtuu pysäköintialueilla, joten ole varovainen, kun tilaa on vähän, pysäköi kauemmas ja kävele hieman kauempana määränpäähäsi.

Kun palautat ajoneuvosi
Palauta autosi vuokrausajan loputtua ohjeiden mukaisesti Green Motionin parkkipaikalle. Suorita ajoneuvotarkastus. Entistäkin tärkeämpää on kirjata kaikki vahingot, riippumatta siitä kuinka pieniäkin, varmistaaksesi, että olet täysin katettu ja voimme käsitellä palautuksesi tehokkaasti. Varmista, että tarkistat ajoneuvon kuten aikaisemmin, kiinnittäen erityistä huomiota viiteen vahingoittumispisteeseen.

Green Motion Car Rental Finland Kemi Tornio Airport 1440x1080

Hyödyllistä tietoa

Mistä noudat autosi

Kemi-Tornion Lentoaseman toimipiste sijaitsee lentoaseman INFO tiskin vieressä. Henkilökuntamme odottaa teitä tuloaulassa sovittuna ajankohtana.

Lähin Bensa-asema

Sijaitsee noin 4km päässä Citymarketin yhteydessä

Kummalla puolella tietä ajan?

Suomessa tieliikenne kulkee tien oikeaa reunaa pitkin

Local currency

€ Euro

Lähin Juna-asema

Sijaitsee 8km päässä Kemi-Tornion lentoasemalta Kemin keskustasta