Green Motion Car and Van Rental Toimipisteet Contactless COVID-19 Yritysasiakkuus Franchise Ota yhteyttä Varaa Nyt

Tietoa meistä

Ympäristökäytäntömme

Kanta-asiakasohjelma

Vihreä Hopea Kulta VIP

Uutiset

Monituotteemme

Basic Plus+ Premium Premium+

Kuinka löydät meidät

Green Motion -vuokraamo Rovaniemen lentokentällä on nopea ja helppo löytää.

Green Motionin palvelutiski sijaitsee lentokentän terminaalin sisällä tuloaulassa.

Auton avaimen palautuslaatikko on saatavilla palvelupisteessä

Puhelin: 0201213540

Voit tehdä autonvuokrauksen Rovaniemen lentokentälle napsauttamalla 'Varaa nyt' -painiketta saadaksesi nauttia upeasta palvelustamme ja kilpailukykyisistä autovuokraustarjouksistamme samalla kun annat oman panoksesi ympäristön hyväksi.

Location Map

Ota meihin yhteyttä

Osoite

Rovaniemi Lentoasema
96100
Rovaniemi

Hae ohjeita

020 1213 540

rovaniemi@greenmotion.fi

Avoinna

Maanantai 8.00 - 23.00
Tiistai 8.00 - 23.00
Keskiviikko 8.00 - 23.00
Torstai 8.00 - 23.00
Perjantai 8.00 - 23.00
Lauantai 8.00 - 23.00
Sunnuntai 8.00 - 23.00

Vinkkejä auton vuokraamiseen paikassa Rovaniemi Lentoasema

Ennen vuokrausta
Valitse viisaasti. Vuonna 2019 otimme käyttöön monituotepaketin, jonka avulla voit valita auton tarpeidesi mukaan ja nähdä helposti lopullisen hinnan. Autovuokrausvakuutus voi olla hankala ymmärtää, eikä se useinkaan vastaa odotuksiasi. Varaamalla suoraan meiltä saat oikean vakuutuksen vuokraustasi varten.

Kun noudat ajoneuvoasi
Suunnittele ennakkoon. Suosittelemme reitin suunnittelua ennen lähtöä, varsinkin kun vuokraat auton lentokentältä. Oletko varma missä tapaat virkailijan tai missä vuokraustiski sijaitsee? Vahvistussähköpostissasi on vuokraamon yhteystiedot, joten suosittelemme, että tallennat numeromme puhelimeesi etukäteen.

Pidä oikeat asiakirjat valmiina. Yritämme pitää lähtöselvitysprosessin mahdollisimman kivuttomana, mutta joudumme käsittelemään tiettyjä tietoja oikeudellisista syistä, jotta niiden valmistaminen etukäteen voi auttaa nopeuttamaan prosessia. Varmista, että varaustiedot ovat valmiina, sekä ajokortti ja voimassa oleva luottokortti.

Suorita ajoneuvotarkastus ennen autolla liikkeelle lähtöä ja otat huomioon kaikki olemassa olevat vauriot kiinnittäen erityistä huomiota viiteen vahinkopisteeseen. Jos löydät vaurioita joita ei ole listattu vaurioseurantaan, ilmoita asiasta sinua palvelleelle virkailijalle tai laita sähköpostia reservations@greenmotion.fi Jos et ilmoita tästä, saatat olla vastuussa näistä vahingoista, kun palautat ajoneuvon. Olemme koonneet kätevän ajoneuvotarkastusvideon, jonka avulla voit tarkistaa kaiken perusteellisesti.

Vuokrauksen aikana
Valitettavasti saatat olla vastuussa vuokralla olevalle ajoneuvolle aiheutuneista vahingoista, tämä vaihtelee valitsemasi tuotteen mukaan. Suuri osa vahingoista tapahtuu pysäköintialueilla, joten ole varovainen, kun tilaa on vähän, pysäköi kauemmas ja kävele hieman kauempana määränpäähäsi.

Kun palautat ajoneuvosi
Palauta autosi vuokrausajan loputtua ohjeiden mukaisesti Green Motionin parkkipaikalle. Suorita ajoneuvotarkastus. Entistäkin tärkeämpää on kirjata kaikki vahingot, riippumatta siitä kuinka pieniäkin, varmistaaksesi, että olet täysin katettu ja voimme käsitellä palautuksesi tehokkaasti. Varmista, että tarkistat ajoneuvon kuten aikaisemmin, kiinnittäen erityistä huomiota viiteen vahingoittumispisteeseen.

Green Motion Car Rental Finland Rovaniemi Airport 1440x1080

Hyödyllistä tietoa

Mistä noudat autosi

Rovaniemen Lentoaseman toimipiste sijaitsee Lentoaseman sisällä. Henkilökuntamme odottaa teitä sovittuna nouto-ajankohtana palvelutiskillämme

Lähin Bensa-asema

Lähin bensa-asema löytyy Joulupukin pajakylästä noin 2km päässä lentoasemalta.

Kummalla puolella tietä ajan?

Suomessa tieliikenne kulkee tien oikeaa reunaa pitkin

Local currency

€ Euro

Lähin Linja-auto asema

Lähin Linja-auto asema on Lentoaseman edessä

Lähin Juna-asema

Lähin Juna-asema löytyy Rovaniemen keskustasta