Green Motion Car and Van Rental Toimipisteet Contactless COVID-19 Yritysasiakkuus Franchise Ota yhteyttä Varaa Nyt

Tietoa meistä

Ympäristökäytäntömme

Kanta-asiakasohjelma

Vihreä Hopea Kulta VIP

Uutiset

Monituotteemme

Basic Plus+ Premium Premium+

Kuinka löydät meidät

Green Motion -vuokraamo Rovaniemen rautatieasemalta on helppo ja nopea löytää.

Green Motion Rovaniemi rautatieasema toimii "meet & greet" periaatteella.

Henkilökuntamme saapuu teitä vastaan juna-aseman odotusaulaan sovittuna ajankohtana.

Jos saavutte aikaisemmin tai myöhemmin sovitusta ajasta, pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta meille.

Jos tarvitset apua, soita numeroon 00358201213540

Varataksesi vuokra-auton Rovaniemen rautatieasemalle Suomessa, napsauta "varaa nyt" -painiketta saadaksesi nauttia upeasta palvelustamme ja kilpailukykyisistä autovuokraustarjouksistamme samalla kun annat oman panoksesi ympäristön hyväksi.

Location Map

Ota meihin yhteyttä

Osoite

Ratakatu 5,
96100
Rovaniemi

Hae ohjeita

020 1213 540

rovaniemi@greenmotion.fi

Avoinna

Maanantai 8.00 - 21.30
Tiistai 8.00 - 21.30
Keskiviikko 8.00 - 21.30
Torstai 8.00 - 21.30
Perjantai 8.00 - 21.30
Lauantai 8.00 - 21.30
Sunnuntai 8.00 - 21.30

Vinkkejä auton vuokraamiseen paikassa Rovaniemi

Ennen vuokrausta
Valitse viisaasti. Vuonna 2019 otimme käyttöön monituotejärjestelmän, jonka avulla voit valita auton tarpeidesi mukaan ja nähdä helposti lopullisen hinnan. Autovuokrausvakuutus voi olla hankala ymmärtää, eikä se useinkaan vastaa odotuksiasi. Varaamalla suoraan meiltä saat oikean vakuutuksen vuokraasi varten.

Kun noudat ajoneuvoasi
Suunnittele ennakkoon. Suosittelemme reitin suunnittelua ennen lähtöä, varsinkin kun vuokraat auton lentokentältä. Oletko varma missä tapaat virkailijan tai missä vuokraustiski on? Vahvistussähköpostissasi on sijainnin yhteystiedot, joten suosittelemme, että tallennat numeron puhelimeesi etukäteen.

Pidä oikeat asiakirjat valmiina. Yritämme pitää lähtöselvitysprosessin mahdollisimman kivuttomana, mutta joudumme käsittelemään tiettyjä tietoja oikeudellisista syistä, jotta niiden valmistaminen etukäteen voi auttaa nopeuttamaan prosessia. Varmista, että varaustiedot ovat valmiina, sekä ajokortti, passi ja voimassa oleva luottokortti.

Suorita ajoneuvotarkastus ennen autolla liikkeelle lähtöä ja otat huomioon kaikki olemassa olevat vauriot kiinnittäen erityistä huomiota viiteen vahinkopisteeseen. Jos löydät vaurioita joita ei ole listattu vaurioseurantaan, ilmoita asiasta sinua palvelleelle virkailijalle tai laita sähköpostia reservations@greenmotion.fi Jos et ilmoita tästä, saatat olla vastuussa näistä vahingoista, kun palautat ajoneuvon. Olemme koonneet kätevän ajoneuvotarkastusvideon, jonka avulla voit tarkistaa kaiken perusteellisesti.

Vuokrauksen aikana
Valitettavasti saatat olla vastuussa vuokralla olevalle ajoneuvolle aiheutuneista vahingoista, tämä vaihtelee valitsemasi tuotteen mukaan. Suuri osa vahingoista tapahtuu pysäköintialueilla, joten ole varovainen, kun tilaa on vähän, pysäköi kauemmas ja kävele hieman kauempana määränpäähäsi.

Kun palautat ajoneuvosi
Suorita ajoneuvotarkastus. Entistäkin tärkeämpää on kirjata kaikki vahingot, riippumatta siitä kuinka pieniäkin, varmistaaksesi, että olet täysin katettu ja voimme käsitellä palautuksesi tehokkaasti. Varmista, että tarkistat ajoneuvon kuten aikaisemmin, kiinnittäen erityistä huomiota viiteen vahingoittumispisteeseen.

Green Motion Car Rental Finland Rovaniemi Railway Station 1440x1080

Hyödyllistä tietoa

Mistä noudat autosi

Rovaniemen Juna-aseman noutopiste sijaitsee juna-aseman odotusaulassa. Henkilökuntamme odottaa teitä Juna-aseman odotusaulassa sovittuna nouto-ajankohtana.

Lähin Bensa-asema

Lähin Bensa-asema löytyy Rovaniemen keskustasta

Kummalla puolella tietä ajan?

Suomessa tieliikenne kulkee tien oikeaa reunaa pitkin

Local currency

€ Euro

Nearest airport

Lähin lentoasema löytyy noin 10km päässä Rovaniemen keskustasta

Lähin Linja-auto asema

Lähin Linja-auto asema löytyy Rovaniemen keskustasta

Lähin Juna-asema

Lähin Juna-asema löytyy Rovaniemen keskustasta