Uutiset

Hei, Tervetuloa Green Motion Finland uutissivustolle. Täältä löydät ajankohtaisia uutisia tietoja tarjouksistamme. Jos haluat tietää lisää uutisista tai tarjouksista niin laita viestiä osoitteeseen finland@greenmotion.fi.

Lupapiste On the Road -kiertue Green Motionin Toyota Auris Hybridillä
WWW.AUTOTALLI.COM /  HYBRIDIAUTOT: 7 ASIAA, JOTKA AUTON OSTAJAN TULEE TIETÄÄ
Verotus muuttuu, auton vuokraaminen ja leasing voivat halventua - Kauppalehti

Verotus muuttuu, auton vuokraaminen ja leasing voivat halventua - Kauppalehti

​Uusi veromalli tulee käyttöön ensi vuoden alusta ja saattaa innostaa myös uusien autovuokraamojen perustamiseen. Leasing- ja autonvuokrausyritykset voivat valita ensi vuoden alusta, maksavatko autoveron vain leasing-kauden ajalta vai koko autoveron nykyiseen tapaan. Suomen Autovuokraamojen liiton puheenjohtaja Hannu Mikkonen arvioi, että uusi malli pudottaa myös auton vuokrauskuluja.

Read more
Tutkimus: Näistä syistä päättäjät haluavat ajaa leasingautoilla - Ilta Sanomat

Tutkimus: Näistä syistä päättäjät haluavat ajaa leasingautoilla - Ilta Sanomat

Suomalaiset yritysautoilun päättäjät arvostavat työsuhdeautoilussa eniten huolettomuutta ja joustavuutta. ALD Automotive ja Innolink Research selvittivät helmi-helmikuussa 2016 suomalaisten keskisuurten ja suurten yritysten työsuhdeautoilulle asettamia vaatimuksia. Puhelinhaastatteluna tehtyyn tutkimukseen vastasi 236 yritysautoilusta vastaavaa päättäjää valtakunnallisesti eri toimialoilta

Read more
Huhtikuun ale -15% Kuopiossa on alkanut!
Green Motion car hire in Finland continues its drive for expansion
Green Motion Kemi-Tornio Helsingin Sanomissa - Kiinalaisyritys kaavailee biojalostamoa Suomeen
Pakettiautoja vuokralle!

Pakettiautoja vuokralle!

Onko tarvetta muutolle, sijaisautolle, työprojektille vai haluaako vaimosi vaihtaa vanhat huonekalut uusiin? Meiltä edullisesti pakettiautoja tarjolla lyhyisiin ja pitkäaikaisiin vuokrauksiin, tarpeesi mukaan!

Read more
Tarkastele vanhoja viestejä