Green Motion Car and Van Rental Toimipisteet COVID-19 Yritysasiakkuus Franchise Ota yhteyttä Varaa Nyt

Tietoa meistä

Ympäristökäytäntömme

Kanta-asiakasohjelma

Vihreä Hopea Kulta VIP

Uutiset

Monituotteemme

Basic Plus+ Premium Premium+

Toimipisteemme

Autonvuokraustoimipisteemme Rovaniemellä

Meillä on Rovaniemelle kolme toimipistettä, joista voit noutaa sekä palauttaa vuokra-autosi. Voit vuokrata pisteistä juuri tarvitsemasi auton olipa tarpeesi henkilöauto tai suurempi pakettiauto.

Rovaniemi Lentokenttä

 • Aukiolo: ma-su, klo 8-23
 • Osoite: Rovaniemi Airport, 96100, Rovaniemi
 • Puhelin: +358 (0) 20 1213 540
 • Email: rovaniemi@greenmotion.fi

Rovaniemi Juna-asema

 • Toimipiste toimii Meet & Greet -periaatteella. Henkilökuntamme saapuu paikalle sovittuna noutoajankohtana.
 • Osoite: Ratakatu 5, 96100, Rovaniemi
 • Puhelin: +358 (0) 20 1213 540
 • Email: rovaniemi@greenmotion.fi

Rovaniemi Keskusta

 • Toimipiste toimii Meet & Greet -periaatteella. Henkilökuntamme saapuu paikalle sovittuna noutoajankohtana.
 • Osoite: Valtakatu 35, 96200, Rovaniemi
 • Puhelin: +358 (0) 20 1213 540
 • Email: rovaniemi@greenmotion.fi
Jätkänkynttilä

Miksi Green Motionin autonvuokraus?

Hinnoittelumme on selkeää

Green Motioninilla näet aina helposti koko lopullisen hinnan. Autonvuokrausvakuutus voi olla joskus hankala ymmärtää - meiltä varaamalla saat aina oikean vakuutuksen helposti.

Auto käyttöösi helposti

Autonvuokrauspisteemme sijaitsevat helppojen etäisyyksien päässä keskeisillä paikoilla - lentokenttien ja juna-asemien läheisyydessä sekä kaupunkien sydämessä.

Olemme ekologisia

Pyrimme minimoimaan ympäristövaikutuksemme. Panostamme mm. biohajoaviin kemikaaleihin ja vähemmän vettä kuluttaviin tapoihin puhdistaa automme, kuten höyrypuhdistukseen.

Autamme aina mielellämme

Tavoitat meidät puhelimitse klo 9-17 ja muina aikoina sähköpostilla, reservations@greenmotion.fi. Katso yhteystietomme täältä ->

Tärkeät vinkit - vuokra-autolla autoilu Rovaniemellä

Oikeanpuoleinen liikenne

Suomessa on oikeanpuoleinen liikenne. Pyri ajamaan oikeassa reunassa, jotta törmäysvaaraa vastaantulevan liikenteen kanssa ei ole. Huomaa kuitenkin, että tien reunassa voi liikkua myös jalankulkijoita.

Turvallisuus ja turvalaitteet

Suomessa on oikeanpuoleinen liikenne. Pyri ajamaan oikeassa reunassa, jotta törmäysvaaraa vastaantulevan liikenteen kanssa ei ole. Huomaa kuitenkin, että tien reunassa voi liikkua myös jalankulkijoita.

Nopeusrajoitukset

Noudata nopeusrajoituksia. Alenna nopeutta turvalliselle tasolle vaikeissa keliolosuhteissa. Taajamamerkin alueella nopeusrajoitus on 50 km/h ja sen ulkopuolella 80 km/h, jollei erikseen ole osoitettu muuta nopeusrajoitusta. Moottoriteillä nopeusrajoitus on 100-120 km/h - talvikuukausina usein 80 km/h

Kylmällä ilmalla

Suomi ja Rovaniemi tunnetaan kylmistä ja lumisista talvistaan. Talvella on myös pimeää ja tienpinta on usein luminen ja jäässä. Tie voi olla jäässä ja liukas, vaikka se ei näytä siltä. Jätä riittävästi etäisyyttä edellä ajaviin ja alenna ajonopeutta. Pidä puhaltimet päällä, kun ulkona on kylmä, jotta näet ulos ikkunoista Tarkista, että autossa on varoituskolmio. Varmista, että mukana on riittävästi lämmintä vaatetta mahdollista hätätilannetta varten.

Valojen käyttö

Käytä aina ajovaloja. Käytä kaukovaloja pimeällä tiellä, jolla ei ole valaistusta. Kaukovalot voivat häikäistä muita kuljettajia. Kaukovalot on aina vaihdettava lähivaloihin, jos on vastaantulevaa liikennettä tai ajat lähellä edellä ajavaa.

Nähtävyyksien katseleminen

Jos pysähdyt revontulien, porojen tai muun nähtävyyden takia, on se tehtävä turvallisessa paikassa. Älä missään tilanteessa turvallisuutesi takia jätä autoa pimeänä tielle. Käytä hätävilkkuja vain hätätilanteissa.

Maastossa liikkuminen ja kelkkareitit

Huomioi, että navigointilaitteet tai puhelimen karttasovellukset voivat ohjata sinut muualle kuin autotielle. Moottorikelkkareiteillä, hiihtoladuilla ja muualla maastossa autolla ajaminen on kielletty.

Eläimet tiellä

Varo tiealueella liikkuvia eläimiä, erityisesti poroja ja hirviä. Hidasta, jos näet eläimen tiealueella. Monesti porot ja hirvet liikkuvat laumassa. Ilmoita hätänumeroon 112, jos törmäät eläimeen.

Usein kysyttyä autonvuokraamisesta Rovaniemellä

Pitäisikö minun vuokrata auto Rovaniemellä?

Auton vuokraaminen Rovaniemellä vieraillessasi on loistava idea. Kun autoilet Rovaniemellä ja sen ympäristössä, näet paikkoja ja upeita maisemia, joihin olisi vaikea päästä ilman autoa.

Voit autoilla helposti joulupukin kylään, Santaparkiin, kymmenen kilometrin päähän. Autolla pääset nopeasti myös vaikka Ounasvaaran hiihtokeskukseen tai luontopoluille. Vuokra-auton etu julkiseen liikenteeseen on vapaus nähdä Rovaniemi laajemmin myös kaupungin ulkopuolelta

Millaista autoilu on Rovaniemellä?

Rovaniemellä, kuten Suomessa muutenkin, ei oikeastaan ole ruuhkia varsinkaan sellaisia, mitä suurkaupungin ihmiset pitävät ruuhkina. Autoilu on siis helppoa ja selkeää. Tutustu ennalta paikallisiin liikennesääntöihin.

Kuinka vanha sinun tulee olla vuokrataksesi auton Rovaniemellä?

Autonvuokraus Rovaniemellä ja Suomessa edellyttää sinun olevan vähintään 18-vuotias. Vuokrataksesi auton sinulla on oltava ajokortti sekä voimassa oleva luottokortti.

Kuinka paljon autonvuokraus päiväksi Rovaniemellä maksaa?

Autonvuokraus Rovaniemellä maksaa alkaen 29,90€ päivä*.


* Hintaan vaikuttaa sesonki ja kysyntä.