Green Motion Car and Van Rental Toimipisteet Yritysasiakkuus Ota yhteyttä Varaa Nyt

Tietoa meistä

Ympäristökäytäntömme

Kanta-asiakasohjelma

Vihreä Hopea Kulta VIP

Monituotteemme

Basic Plus+ Premium Premium+

Toimipisteemme

Blogi

News

Auton vuokraus - Helsinki-Vantaa Lentoasema

Oletko tulossa lomailemaan Helsinkiin? Tarvitsetko vuokra-autoa Helsingissä? Tutustu vuokra-autotarjouksiimme ja varaa vuokra-auto käyttöösi. Voit noutaa autosi Helsinki-Vantaan lentoasemalta autonvuokrauspisteestämme.

Löydä toimistomme Helsinki-Vantaalla Minne palautan auton Helsinki-Vantaalla? Mistä löydän vuokra-autoni?
Ekologinen auton vuokraus helsingissa greenmotion
Auton vuokraus kuukaudeksi greenmotion
Saasta rahaa vuokraa auto greenmotionilta
Vuokraa auto helsingissa green motion suomi

Vinkkejä auton vuokraamiseen Helsinki-Vantaan lentokentältä

Ennen vuokrausta
Valitse viisaasti. Meillä on käytössä monituotejärjestelmä, jonka avulla voit valita auton tarpeidesi mukaan ja nähdä helposti lopullisen hinnan. Vakuutukset vuokra-autoille voi olla vaikeaselkoisia, eivätkä ne usein vastaa sitä, mitä odotit. Varaamalla kaiken suoraan meiltä, saat oikean vakuutuksen vuokraustasi varten.

Kun noudat ajoneuvoasi
Suunnittele ennakkoon. Suosittelemme etukäteissuunnittelua, varsinkin kun vuokraat auton lentokentältä. Tarkista, missä tapaat autovuokraamon virkailijan tai missä vuokraustiski sijaitsee? Vahvistussähköpostissasi on vuokraamon yhteystiedot, joten suosittelemme, että tallennat numeromme puhelimeesi etukäteen.

Pidä oikeat asiakirjat valmiina. Yritämme pitää lähtöselvitysprosessin mahdollisimman kivuttomana, mutta joudumme käsittelemään tiettyjä tietoja oikeudellisista syistä. Voit nopeuttaa prosessia valmistautumalla etukäteen antamaan oikeat tiedot ja tarvittavat asiakirjat. Eli varmista, että varaustiedot ovat valmiina, ja että sinulla on ajokortti ja voimassa oleva luottokortti mukana.

Suorita ajoneuvotarkastus ennen kuin lähdet autolla liikkeelle. Huomioi kaikki olemassa olevat vauriot kiinnittäen erityistä huomiota viiteen vahinkopisteeseen. Jos löydät vaurioita, joita ei ole listattu vaurioseurantaan, ilmoita asiasta sinua palvelleelle virkailijalle tai laita sähköpostia reservations@greenmotion.fi. Jos et ilmoita havaitsemistasi vaurioista, saatat olla vastuussa näistä vahingoista, kun palautat ajoneuvon. Olemme koonneet kätevän ajoneuvotarkastusvideon, jonka avulla voit tarkistaa kaiken perusteellisesti.

Vuokrauksen aikana
Riippuen valitsemastasi Green Motionin tuotteesta, saatat valitettavasti olla myös vastuussa ajoneuvolle aiheutuneista vahingoista. Suurin osa vahingoista tapahtuu pysäköintialueilla, joten ole varovainen, kun tilaa on vähän. Pysäköi autosi kauemmas ja kävele hieman kauempaa määränpäähäsi.

Kun palautat ajoneuvosi
Palauta autosi vuokrausajan loputtua ohjeiden mukaisesti Green Motionin parkkipaikalle. Suorita ajoneuvotarkastus. Entistäkin tärkeämpää on kirjata kaikki vahingot, riippumatta siitä, kuinka isoja tai pieniä ne ovat. Näin varmistat olevasi suojassa jatkoseurauksilta ja voimme käsitellä palautuksesi nopeasti. Varmista, että tarkistat ajoneuvon kuten aikaisemmin, kiinnittäen erityistä huomiota viiteen vahingoittumispisteeseen.

Green Motion Car Rental Finland Helsinki Vantaa Airport 767x767

Hyödyllistä tietoa

Mistä noudat autosi

Helsinki-Vantaan toimipiste on lentokenttähotelli Scandic Airportin pohjakerroksessa. Henkilökuntamme odottaa teitä sovittuna noutoajankohtana palvelutiskillämme.

Lähin bensa-asema

Lähin bensa-asema löytyy Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Kummalla puolella tietä ajan?

Suomessa tieliikenne kulkee tien oikeaa reunaa pitkin.

Valuutta

€ Euro

Lähin linja-autoasema

Lähin linja-autoasema on Helsinki-Vantaan Airport Hotelli Scandicin pihassa.

Lähin juna-asema

Lähin juna-asema on Helsinki-Vantaan pohjakerroksessa.