Green Motion Car and Van Rental Toimipisteet Contactless COVID-19 Yritysasiakkuus Franchise Ota yhteyttä Varaa Nyt

Tietoa meistä

Ympäristökäytäntömme

Kanta-asiakasohjelma

Vihreä Hopea Kulta VIP

Uutiset

Monituotteemme

Basic Plus+ Premium Premium+

Ryhdy yrityskumppaniksi

Yritysautojen ja pakettiautojen vuokraamisen tulee olla yksinkertaista, joustavaa ja kustannustehokasta. Siksi tarjoamme yritystilejä, joilla on oma tilinhoitaja ja helppokäyttöinen verkkoportaali, jotta voit hallita autonvuokrausta viemättä aikaa yritykseltäsi. Verkkoportaalissamme on järjestelmänvalvoja, joka voi tarkastella kaikkia käyttäjiä ja varauksia, ja voit sitten määrittää yksilöllisen sisäänkirjautumisen jokaiselle työntekijälle. Tämä säästää aikaa ja antaa sinulle täyden näkyvyyden tilisi toiminnasta.

Yritysautoihimme sisältyy uusimmat ajoneuvot, joiden CO2-päästöt ovat luokassaan pienimmät, joten jos haluat vähentää yrityksesi hiilijalanjälkeä, vastaus on Green Motion yritystili.

FI Green Motion Car Rental Corporate Account Managers 767x767

Tärkeimmät edut

 • Helppokäyttöinen yritysportaali
 • Oma tilijohtaja ja varausryhmä
 • Erittäin kilpailukykyiset hinnat
 • Alhaiset hiilidioksidipäästöiset ajoneuvot vähentävät yrityksesi hiilijalanjälkeä
 • Toimitus- ja noutopalvelu vakiona
 • Vakuutusvaihtoehtojen valinta
FI Green Motion Car Rental Line of cars 767x767

Yritys- ja pakettiautovalikoimamme

Tarjoamme laajan valikoiman vähäpäästöisiä ajoneuvoja, mukaan lukien hybridi-, sähkö- ja vähäpäästöiset dieselajoneuvot, jotka auttavat vähentämään yrityksesi hiilijalanjälkeä. Tarjoamme myös perinteisempiä ajoneuvoja ja työskentelemme useiden valmistajien kanssa, kuten Audi, BMW, Honda, Peugeot ja Toyota. Halusitpa vuokrata pakettiautoja tai vähäpäästöisiä autoja tiimillesi, ota yhteyttä keskustellaksesi siitä, miten Green Motion voi tukea yrityksesi tarpeita.

FI Green Motion Car Rental Green Leaf Car 767x767

Green Motionin yritysautovuokrauksen edut

 • Välitön varaus, ei tarvetta soittaa
 • Hallinnoi aikaisempia ja tulevia varauksia
 • Luo omia käyttäjiä organisaatiossasi
 • Excel raportointi
 • ECO-tietoinen yritysvuokra-auto

Tullessasi Green Motion Car- ja Van Rental -yritys kumppaniksi voit vähentää yrityksesi hiilijalanjälkeä ja kokea samalla loistavaa palvelua. Varmistamme, että kaikilla ajoneuvoillamme on luokassaan pienimmät hiilidioksidipäästöt, ja tarjoamme säännöllisiä hiilidioksidipäästöraportteja, jotta asiakkaamme voivat paremmin hallita ympäristöpolitiikkaansa. Kierrätämme myös vettä, jota käytämme autojen pesuun, käytämme vain ympäristöystävällisiä nesteitä ja vähennämme paperin ja muovien käyttöä mahdollisuuksien mukaan toimipisteissämme.

Intohimoisesti vähensimme matkustamisen ympäristövaikutuksia, joten jos sinulla on huolia yrityksesi hiilijalanjäljestä, ota yhteyttä puhuaksesi vähäpäästöisistä autoista ja pakettiautoista, joita tarjoamme yritystiliemme kautta.